update - Reisverslag uit Hellevoetsluis, Nederland van Judith Wenders - WaarBenJij.nu update - Reisverslag uit Hellevoetsluis, Nederland van Judith Wenders - WaarBenJij.nu

update

Door: judithatoeganda

Blijf op de hoogte en volg Judith

31 Augustus 2010 | Nederland, Hellevoetsluis

sorry voor het lange wachten, hadden geen beschikking tot internet. Het is hier echt overweldigend. Wat een liefde wij ontvangen is niet uit te leggen. Ik hou zo onwijs van die kinderen.

Donderdag en zaterdag zijn Corina en Walter naar de gevangenis geweest. Het was echt een hel! Kinderen die gewond op de grond lagen, huilend en schreeuwend. Staand in hun eigen ontlasting achter een gesloten deur. Ik ben niet geweest omdat ik dit niet echt aankon, Walter zei dat het voor mij heel heftig was. Met jullie geld heb ik 125 euro aan hen gegeven, waar de kinderen heerlijk van hebben gegeten. Namens mij, Nathalie en Werner enorm bedankt!
Jullie zijn echt een zegen!

Wij zijn de kinderen de afgelopen dagen bij Bulamu van school gaan halen. Het uitzicht is waanzinnig, kijkend over een enorm landschap! Kinderen genieten heerlijk van het op school zijn, willen leren en zijn van 7-16 uur enorm gemotiveerd! Sommige lopen in kapotte uniformen en kapotte tassen.

Het is niet uit te leggen wat hier allemaal gebeurd, wat ik wel kan zeggen is dat wij zeer gewaardeerd worden en ook jullie geld. Heb voor 4 kinderen kleren gekocht, rugzakken en sokken.

Op de heen reis naar de zoo, waar ik wel wat tranen heb weg moeten pinken. Meisje van 5 jaar lag door een ongeluk bewusteloos en gewond op de grond. Mensen staan er om heen te kijken en zien dit, geen ambulanse te bekennen terwijl haar gezicht bloedde. Wij zijn echt gezegend in Nederland met alle hulpverlening.

De kids hadden de animals nog nooit gezien, het was waanzinnig! Apen lopen langs je heen, willen met jouw spullen spelen. Als je eten in je handen hebt ben je het bijna al kwijt.
Heel vanzelfsprekend door de zoo lopen, niet wetend dat zij dit nog nooit gedaan hebben. Ze gingen schommelen, echt gelachen wat ook dit konden zij niet. Mijn eerste reactie was ''waarom kun je dan niet'.Toen daccht ik, dat hebben zij nog nooit eerder gedaan.

Deb; Bruno is echt een hele leuke jongen. Hij is iets groter dan ik en wat nog het meeste gave is, hij is een neef van Happy John, het sponsor kind van Jolan en Rene. Hij was gek op jouw brief en is nu al dol op jou. Je moet maar snel gaan!

Wie zijn hart bij Afrika heeft liggen en wil zien hoe de Heer zijn zegen laat zien, hoe geliefd wij zijn? Kom hier heen!

Ik heb een hele goede en mooie vriendschap met Happy John opgebouwd. Hij is 17 en zo wijs en weten geliefd te zijn door Jezus! Gaf heb 1000 chilling om snoep te kopen. Hij zei' Judith ik ben jou grote broer, ik moet voor jou zorgen en niet andersom!'. Hij scheurde het briefje door midden en zei' hier als symbool voor onze vriendschap'. Echt heel speciaal!

Zegen lieverds!

• 31 Augustus 2010 - 08:37

Deborah:

heej lieve Judith,
    oow wat maak je er speciale dingen mee!!
    Jij bent er echt tot zegen lieverd en wat houdt iedereen toch veel van jou, gewoon helemaal om hoe jij bent!
    En als de mensen in Nederland en Oeganda al zo veel van je houden,moet je nagaan hoeveel te meer degene van je houdt die over dit alles regeert!
    Lieverd een dikke knuffel, ben heel benieuwd naar je verhalen!! kus

• 31 Augustus 2010 - 09:27

Debby:

Lieve Juud,

Ooh wat gaaf om te lezen en wat doen jullie leuke dingen met de kids! Wat een zegen om daar te zijn. En wat een liefde!! Wat gaaf ook dat HJ dat geld doormidden scheurt, hij weet blijkbaar al heel goed wat het is om te weten dat God zal voorzien en dat hij rijk is geworden door wat Jezus ook voor hem heeft gedaan!! HALLELUJAH!!
    Het doet me erg goed om te weten dat julie Bruno "gevonden hebben". Heerlijk om zo te horen hoe blij hij is met mijn brieven. Heb nu helemaal zin om naar Oeganda te gaan... hihi.
    Lieverd ik kom je snel opzoeken (ben zondag niet in de dienst)!

Hele dikke kus en knuf voor iedereen daar!

• 31 Augustus 2010 - 10:05

Eric:

Lieve Judith,

Heerlijk om weer even het e.e.a. te lezen, wat een voorrecht dat jij daar mag zijn, en over vriendschap gesproken, wat een Vriend hebben wij met z'n allen!!Heerlijk om te weten dat jij Zijn vriendschap daar mag uit delen.

Dikke knuffel.

• 31 Augustus 2010 - 15:27

Sieja:

Hoi lieve SCHAT!!!
    Wat heerlijk om iets van je/jullie te horen!!!Wat een geweldige tijd hebben jullie daar, en wat maken jullie veel kinderen gelukkig!!
    Er gaat nog veel meer goeds komen, want iedereen moet weten dat God van alle mensen houdt, ongeacht ras, kleur of wat je ook hebt geflikt!!!JEZUS verlossende werk is er voor iedereen!!!Voor elk kind en voor elke directeur,ook die van de gevangenis!!!Jullie zijn met elkaar een stralend licht, want Jezus Liefde straalt van jullie af!!!
    Lieverds, jullie zijn Gezegend!!!!Blijf in de rust!!!
    Dikke knuffel van ons voor jullie en alle kids,special for Andrew!!!
    We love him so much!!!!!
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

• 02 September 2010 - 19:41

Marloes:

Hey schattie,
    Als het goed is ben je weer thuis....:-) was even een paar dagen vergeten te kijken! maar wat ontzettend gaaf allemaal en zo ontroerend!! Lieverd ik zie je zondag, rust lekker uit, laat alles lekker tot je in werken.
    Hele dikke kussssss